Aмериканец  ја направи најголемата пица на светот и ја донираше во народни кујни. Пицата е долга 1299 квадратни метри и може да се подели на 68.000 порции. Американецот со овој потег  го сруши Гинисовиот рекорд, а претставник на Гинис потврди дека е најголемата која досега била направена.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *