Златица Влахова

главен и одговорен уредник , дипломиран новинар со 11 годишно работно искуство на позиција водител и новинар… e mail: zlatka.angelsfm@yahoo.com Сакам музика, сакам се што ме мотивира и инспирира, сакам искрени и позитивни луѓе, добра книга, плажа и добро друштво

Време
8:00 pm - 8:40 pm
Четврток

World Chart Show

Слушајте ги најновите и најголемите светски хитови на вашето омилено радио за одлично расположение World Chart Show

Време
8:00 pm - 8:40 pm
Сабота

World Chart Show

(реприза)