Златица Влахова

главен и одговорен уредник , дипломиран новинар со 11 годишно работно искуство на позиција водител и новинар… e mail: zlatka.angelsfm@yahoo.com Сакам музика, сакам се што ме мотивира и инспирира, сакам искрени и позитивни луѓе, добра книга, плажа и добро друштво

Време
8:00 am - 10:00 am
Понеделник

Утринска програма на Angels FM

Утринска на 106,4 заедно со Златка...секое утро од 8 до 10 се будиме со супер музика, највкусното кафенце, најновите информации и во најдобро друштво...Утринска програма на Angels FM и денот може да почне

Време
8:00 am - 10:00 am
Вторник

Утринска програма на Angels FM

Време
8:00 am - 10:00 am
Среда

Утринска програма на Angels FM

Време
8:00 am - 10:00 am
Четврток

Утринска програма на Angels FM

Време
8:00 am - 10:00 am
Петок

Утринска програма на Angels FM