Златица Влахова

главен и одговорен уредник , дипломиран новинар со 11 годишно работно искуство на позиција водител и новинар… e mail: zlatka.angelsfm@yahoo.com Сакам музика, сакам се што ме мотивира и инспирира, сакам искрени и позитивни луѓе, добра книга, плажа и добро друштво

Време
2:00 pm - 3:00 pm
Понеделник

Радио пулс

Радио пулс во етерот на Angels FM …секој работен ден од 14 до 15 со најголемите хитови на радио, занимливости, повеќе или помалку познати факти, нешта кои можеби сте ги знаеле или можеби не... Пулсираме со супер музика... Радио пулс на 106,4 заедно со Златка

Време
2:00 pm - 3:00 pm
Вторник

Радио пулс

Време
2:00 pm - 3:00 pm
Среда

Радио пулс

Време
2:00 pm - 3:00 pm
Четврток

Радио пулс

Време
2:00 pm - 3:00 pm
Петок

Радио пулс