Златица Влахова

главен и одговорен уредник , дипломиран новинар со 11 годишно работно искуство на позиција водител и новинар… e mail: zlatka.angelsfm@yahoo.com Сакам музика, сакам се што ме мотивира и инспирира, сакам искрени и позитивни луѓе, добра книга, плажа и добро друштво

Време
8:00 pm - 9:00 pm
Понеделник

Lifestyle магазин

Lifestyle магазин е тематска емисија од забавно- едукативен карактер. Опфаќа претежно совети за семејство, дом, здравје, кариера, љубов и др. Целта на истата е на забавен и интересен начин да им се помогне на слушателите полесно справување со секојдневните проблеми и грижи како и взаемна дискусија околу некои од почувствителните теми и прашања.

Време
8:00 pm - 9:00 pm
Среда

Lifestyle магазин

Време
8:00 pm - 9:00 pm
Петок

Lifestyle магазин

Време
10:00 am - 11:00 am
Недела

Lifestyle магазин

(реприза)