Златица Влахова

главен и одговорен уредник , дипломиран новинар со 11 годишно работно искуство на позиција водител и новинар… e mail: zlatka.angelsfm@yahoo.com Сакам музика, сакам се што ме мотивира и инспирира, сакам искрени и позитивни луѓе, добра книга, плажа и добро друштво

Време
8:00 pm - 9:00 pm
Вторник

Емисија „Патуваме..“

Информативно - едукативна емисија која има за цел да го олесни патувањето на секој слушател со различни совети за најинтересните знаменитости на дестинациите што ги посетува, со препорака да ги доживее местата на интересен начин, преку водичи за безбедност при патување, презентација на дополнителни туристички содржини, информации за ноќниот живот и забавата, карактеристиките на културата и менталитетот на локалното население итн.

Време
10:00 am - 10:40 am
Сабота

Емисија „Патуваме..“

(реприза)