Никола Арсов

Дипломиран Новинар и лице за односи со јавност Работно искуство на позиција Водител и Новинар. Фан на Реал Мадрид, добра хаус музика, патување, добра книга. nikola.angelsfm@yahoo.com

Време
3:15 pm - 4:00 pm
Понеделник

Check out

Check out на Angels fm. Емисија од музичко-информативен карактер. За крај на работниот ден се одјавуваме и се опуштаме заедно со најголемите музички артисти. 45 минути слушаме хитови позната музичка ѕвезда, музичка група, диџеј и го дознаваме нивните најголеми успеси.

Време
3:15 pm - 4:00 pm
Вторник

Check out

Време
3:15 pm - 4:00 pm
Среда

Check out

Време
3:15 pm - 4:00 pm
Четврток

Check out

Време
3:15 pm - 4:00 pm
Петок

Check out